ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης: ''Στο Λιμάνι πρέπει να υπάρχουν κανόνες και τάξη-Χωροθέτηση εγκατάστασης για το πλοίο που συνδέει τη Λευκάδα με την Κέρκυρα και τους Παξούς.’’
24/08/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

''Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λευκάδας με την Κέρκυρα και τους Παξούς, δημιουργεί νέες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε όμως είναι ότι η προσέγγιση και η αναχώρηση ενός πλοίου από το λιμάνι της Λευκάδας έχει κανόνες.

Και ο πιο βασικός κανόνας είναι να γίνεται σε καθορισμένη και χωροθετημένη εγκατάσταση.

Πριν από λίγες ημέρες, έκπληκτοι όλοι είδαν το συγκεκριμένο πλοίο να προσεγγίζει στο Κάστρο για να αποβιβάσει τους επιβάτες που είχαν προορισμό τη Λευκάδα. Και αυτό γιατί η θέση στην οποία θα έπρεπε να προσεγγίσει ήταν κατειλημμένη από άλλα σκάφη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι επιβάτες να περπατήσουν κάτω από τον καυτό ήλιο τραβώντας και τις βαλίτσες τους για πάνω από 2 χιλιόμετρα μέχρι την πόλη,  εικόνα απαράδεκτη και τριτοκοσμική.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όλοι και κυρίως το Λιμενικό Ταμείο είναι ότι στο λιμάνι πρέπει να υπάρχουν κανόνες και τάξη.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λευκάδας με την Κέρκυρα και τους Παξούς συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού και πρέπει να γίνεται με τους κανόνες που επιβάλλονται.

Δηλαδή σταθερό χώρο πρόσδεσης και συνθήκες ασφάλειας για όλους.’’

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

      Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ