ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέσης: «Η Λευκάδα πρέπει να στοχεύσει σε νέες τουριστικές αγορές- Συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τους τουριστικούς πράκτορες του νησιού»
26/11/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

46945585_203051487273278_4651558450399019008_n_F11061.jpg 

                                    

Με  τουριστικούς πράκτορες της Λευκάδας συναντήθηκε χθες η Διοικητική Επιτροπή του  Επιμελητηρίου. Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος  κ. Σκιαδαρέσης ,ο Α’ Aντιπρόεδρος κ. Μπουρδάρας, ο Β ‘ Αντιπρόεδρος κ. Λιβιτσάνος,  ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Αρματάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και ειλικρίνειας και συζητήθηκαν οι προοπτικές που υπάρχουν για μια δυναμική είσοδο της Λευκάδας σε νέες τουριστικές αγορές.

Το Επιμελητήριο, όπως τόνισε ο κ.Σκιαδαρέσης, θα ενισχύσει οικονομικά δράσεις τουριστικής προβολής της Λευκάδας, σε συνεργασία με τους τουριστικούς πράκτορες.

Παράλληλα έγινε εκτενής συζήτηση για την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επαγγελματίες της Λευκάδας στον τουρισμό μέσα από τα επιμορφωτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Λευκάδας τους πρώτους μήνες του 2019.

Οι δύο πλευρές θα ξανασυναντηθούν προκειμένου να εξειδικεύσουν τις ενέργειες και τις δράσεις που θα υλοποιήσουν.

Σε δήλωση του, ο κ.Σκιαδαρέσης τονίζει:

‘’Το Επιμελητήριο συνεχίζει τις δράσεις εξωστρέφειας, σε συνεργασία με όλους τους φορείς και τους ανθρώπους του τουρισμού.

Δεν κάνουμε αποσπασματικές κινήσεις αλλά κινήσεις μετά από στόχευση και μελέτη. Η Λευκάδα πρέπει να ανοιχτεί σε νέες αγορές και να αναβαθμίσει το τουριστικό της προϊόν, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Παράλληλα πρέπει να βελτιώσουμε τις υποδομές του νησιού και την καθαριότητα, δύο στοιχεία καθοριστικής σημασίας για έναν τουριστικό προορισμό.’’

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ