ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ
11/02/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

ToΕπιμελητήριο Λευκάδας, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει για πρώτη φορά Διαγωνισμό Καλύτερης Εορταστικής Βιτρίνας Καταστήματος, ενόψει των γιορτών του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα απευθύνεται σε εμπορικά καταστήματα: Ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ μόδας, καλλυντικών, κοσμηματοπωλεία, ειδών δώρων, βιβλιοπωλεία, λευκών ειδών, άρτο-ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία.

Γι’ αυτό καλεί όλους τους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια εορταστική εικόνα στο κατάστημά τους αλλά καιένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής να παραμείνουν στην πόλη, για τα ψώνια τους στις εορτές του Πάσχα. 

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν, θα προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι τρεις καλύτερες βιτρίνες θα επιβραβευθούν με χρηματικά δώρα και βραβεία.

Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό όπως μας αποστείλετε μία φωτογραφία της βιτρίνας σας στο email: enimerosi.lefkadachamber@gmail.gr ή να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου  2645022686, (κα Λάζαρη Πανωραία).

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής, την Παρασκευή 19Απριλίου 2019.

Επισημαίνεται ότι βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 10 επιχειρήσεων. Διαφορετικά η δράση δεν θα υλοποιηθεί.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Σωτήριος Σκιαδαρέσης

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ