ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗTΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕUROBANK
07/03/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

SYNANTISIPROEDROUTOUEPIMELITIRIOULEFKADASMESTELECHITISEUROBANK_F11653.jpg

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ.  Σκιαδαρέσης Σωτήρης συναντήθηκε χθες με την Περιφερειακή Διευθύντρια της Eurobank για την αγορά Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας κα Μπαλαούρα και με τον Υπεύθυνο Υποκαταστήματος  Λευκάδας κ. Λάσκαρη.

Η συνάντηση που  πραγματοποιήθηκε  σε ιδιαίτερα φιλικό τόνο,  επικεντρώθηκε σε θέματα που άπτονται του επιχειρηματικού και του τραπεζικού χώρου.

Είναι  προφανές  ότι  επιχειρηματικότητα χωρίς τραπεζικό σύστημα δεν υφίσταται αλλά εξίσου  προφανές  είναι ότι και τράπεζα χωρίς επιχειρηματίες δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Τα στελέχη ενημέρωσαν τον Πρόεδρο ότι η Εurobank στοχεύει στην στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, βοηθώντας  στην πράξη τους επαγγελματίες, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, συζήτησε με τα στελέχη της τράπεζας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι επιχειρηματίες με το ποσοστό της προμήθειας που εισπράττουν τα τραπεζικά ιδρύματα στο σύνολο των συναλλαγών που πραγματοποιούνται με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες μέσω των συσκευών POS.  Για το λόγο αυτό, έκανε αίτημα να προσφερθεί έκπτωση από την Eurobank, ειδικά στα μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας. Η κα Μπαλαούρα υποσχέθηκε ότι θα εξετάσουν το θέμα και θα απαντήσουν άμεσα στον φορέα.

Συμφωνήθηκε επίσης στο αμέσως επόμενο διάστημα η διοργάνωση εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Λευκάδας με εξειδικευμένα στελέχη της τράπεζας Εurobank για την άμεση ενημέρωση των επιχειρηματιών σχετικά με τα τρέχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ