ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας, μαζί με τα μέλη του, και στην 84η ΔΕΘ
13/08/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

el_F29792.png

 

Λίγες ημέρες απομένουν για το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων, την 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με βασικά γνωρίσματα την εξωστρέφεια, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Από το μεγάλο αυτό γεγονός – η επισκεψιμότητα του οποίου άγγιξε τις 263.000 στην προηγούμενη διοργάνωση- δεν θα μπορούσε να λείπει το Επιμελητήριο Λευκάδας, η παρουσία του οποίου στη ΔΕΘ είναι τα τελευταία χρόνια σταθερή και δυναμική.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα την Ινδία, μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως.

Για μία ακόμη χρονιά το Επιμελητήριο Λευκάδας στηρίζοντας με κάθε δυνατό μέσο τα μέλη του, προσφέρει τη δωρεάν συμμετοχή τους, εντός του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου.

Ο φορέας στα πλαίσια των προσπαθειών του για υλοποίηση δράσεων προβολής και τόνωσης της εξωστρέφειας της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο – περίπτερο 2 stand 20 – φιλοξενώντας επιχειρήσεις της Λευκάδας και προβάλλοντας τα ξεχωριστά παραδοσιακά προϊόντα.

Σας προσκαλούμε όλους να επισκεφτείτε το stand του Επιμελητηρίου Λευκάδας τιμώντας την επιχειρηματική κοινότητα του νησιού μας και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ