ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εποικοδομητική συζήτηση με την διοίκηση του Επιμελητηρίου και τους επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου
01/10/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

71320611_246162996281302_6607627943025836032_n_F28209.jpg 

Μεγάλη ανταπόκριση από τους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης έτυχε η πρόσκληση του Επιμελητηρίου που απευθυνόταν στους καταστηματάρχες για συζήτηση και κατάθεση των προβληματισμών τους. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου την Παρασκευή το πρωί. Έγινε εκτενής συζήτηση για διάφορα ζητήματα και για την τραγική κατάσταση που βιώνει το νησί λόγω του προβλήματος των σκουπιδιών. Σαφώς η καθαριότητα της πόλης αποτελεί βασική προτεραιότητα του κλάδου αλλά πλέον στην παρούσα συγκυρία  είναι και θέμα υγείας.

Στα πλαίσια της συζήτησης αναπτύχθηκαν, μέσα σε κλίμα συνεργατικότητας τα θέματα τα οποία απασχολούσαν και απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης. Τέθηκαν προβληματισμοί  από τους επιχειρηματίες προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου όπως, τα σκουπίδια και  την τελευταία απόφαση της Δημοτικής Αρχής  σχετικά με την απομάκρυνση των αντικειμένων από κοινόχρηστους χώρους η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους .

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου θα προτείνει στις  τοπικές αρχές πριν από κάθε απόφαση που αφορά τους επαγγελματίες να το συζητούν με το Επιμελητήριο και όχι να αποφασίζουν ερήμην τους.

 

  

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ