ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το 2ο Σχολείο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών Τουρισμού
10/12/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

scholeio_t_F21544.jpgΤο Επιμελητήριο Λευκάδας υλοποίησε με μεγάληεπιτυχία το 2oΣχολείο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών για το Τουρισμό και την Εστίαση 6,7 & 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου IonionStar. Η θεματολογία των ομιλιών και των εργαστηρίων αφορούσαν επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο των καταλυμάτων, της εστίασης και των καφέ/μπάρ.

Καταξιωμένοι εκπαιδευτές/εισηγητές, μετέδωσαν τις γνώσεις τους σε περισσότερους από 200 συμμετέχοντες. Η θεματολογία των ενοτήτων αφορούσε σύγχρονα ζητήματα για το χώρο του Τουρισμού με την ευρύτερη έννοια.

scholeio_F21737.jpgΤην Παρασκευή 6/12/2019 πραγματοποιήθηκε η έναρξη τριημέρου σχολείου Τουρισμού με εισηγήσεις που συμπεριελάμβαναν τα καταλύματα και την εστίαση. Το Σάββατο 7/12/2019 οι  παρουσιάσεις και τα εργαστήρια που υλοποιήθηκαν από  τις 10:00 το πρωί μέχρι στις 6:00  το απόγευμα ήταν αμιγώς για τα καταλύματα, ενώ  η Εστίαση πρωταγωνίστησε την Κυριακή 8/12/2019.

Οι παραπάνω παρουσιάσεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού  μέχρι το τέλος, καθώς ο σύγχρονος τρόπος παρουσίασης αλλά και η διά δραστικότητα  έδινε την δυνατότητα στο κοινό να θέτει ερωτήσεις στους εισηγητές.

Ο φορέας ευχαριστεί  όλους όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση του 2ου Σχολείου Επιμόρφωσης επαγγελματιών για το τουρισμό και τον επισιτισμό: ιδιαίτερα τους εκπαιδευτές κα Πειστικού, κο Λαλούμη, κο Καλογερόπουλο, κο Μουζάκη που συμμετείχαν  αφιλοκερδώς. Την διοίκηση του ξενοδοχείου «IonionStar» για την ευγενική παραχώρηση του συνεδριακού του χώρου, την επιχείρηση επίπλων «ESTIA» και την επιχείρηση εμπόριο ποτών «ΑΡΜΑΤΑΣ»

schleio_aithousa_F22018.jpgΓια το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ