ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα
19/02/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

86831367_507115613325074_1001360715845468160_n_F24169.jpg

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη  18 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και Πρόεδρος του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα.

Στη συνάντηση έγινε εποικοδομητική συζήτηση και εκφράστηκαν παρατηρήσεις αναφορικά με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Ανάπτυξη καταδυτικού τουρισμού, ρυθμίσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, ρυθμίσεις για κολυμβητικές δεξαμενές εντός τουριστικών καταλυμάτων, σήμα πιστοποίησης glamping και λοιπές διατάξεις».

Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στα περισσότερα άρθρα του νομοσχεδίου, αλλά ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στις αλλαγές της νομοθεσίας για τιςκολυμβητικές δεξαμενές.

Ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης εξέφρασε στον Υφυπουργό τους έντονους  προβληματισμούς και τις ανησυχίες του σχετικά με τις εν λόγω αλλαγές, δεδομένου ότι η ισχύ τους θα οδηγήσει πολλά από τα μικρά τουριστικά καταλύματα με λουκέτα, ή στην καλύτερη περίπτωση οι ιδιοκτήτες θα εργάζονται μόνο για να εξοφλούν τα ασφαλιστικά ταμεία και τους υπαλλήλους.  

Ο Πρόεδρος έθεσε, επίσης, μια σειρά ζητημάτων τα οποία πρέπει να επιλυθούν προς διευκόλυνση της εμπορικής επιχειρηματικότητας, εστιάζοντας στα προβλήματα του εμπορικού κόσμου στη νησιωτική Ελλάδα.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ