ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
 
ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Δύο Διεθνείς Διαγωνισμοί Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς & Ελαιολάδου στη Detrop Boutique 2-4 Απριλίου 2022
Νέα έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας στο Αννόβερο. Έμφαση στην ψηφιοποίηση των ΜμΕ | 17 με 19 Μαρτίου 2020.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΜΑΡΤΙΟΣ
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
Detrop Boutique 22-24/2/2020
 
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»

Την προκήρυξη του προγράμματος: «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις», συνολικού προϋπολογισμού 105,6 εκατ. ευρώ, υπέγραψαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής από Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, και μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού. Ειδικότερα, το πρόγραμμα αφορά στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης υφιστάμενων επιχειρή.....(22/02/2024)   περισσότερα »

Συνάντηση του Προέδρου κ Σκιαδαρέση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Δ. Καιρίδη

Συνάντηση είχε σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σ. Σκιαδαρέσης με τον Υπουργό μετανάστευσης και Ασύλου κ. Δ. Καιρίδη. Σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα των εργαζομένων τρίτων χωρών στο τουριστικό κλάδο. Ο κ. Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει ξεκινήσει το Επιμελητήριο για την προσέλκυση εργαζομένων από τρίτες χώρες αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις που υπάρχουν στο τουριστικό κλάδο τα τελευταία .....(22/02/2024)   περισσότερα »

ΥΠΕΘΟ – ΑΑΔΕ: Υποχρεωτική η προσυμπλήρωση εσόδων - εξόδων κατά την υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ από 1.1.2024

ΥΠΕΘΟ – ΑΑΔΕ: Υποχρεωτική η προσυμπλήρωση εσόδων - εξόδων κατά την υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ από 1.1.2024 Σε υποχρεωτική προσυμπλήρωση εσόδων, εξόδων και αντίστοιχων φόρων στους σχετικούς κωδικούς των πινάκων της δήλωσης ΦΠΑ προχωρούν το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και η ΑΑΔΕ, με στόχο τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων στην εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων αλλά και τη διασφάλιση εκπλήρωσης των σχετικών υποχρεώσεων. Η προσυμπλήρωση γίνεται με βάση τα στοιχεία που διαβιβά.....(22/02/2024)   περισσότερα »

ΕΝΦΙΑ: Σε 11 δόσεις η πληρωμή του – Έως 30 Απριλίου η καταβολή της α’ δόσης

ΕΝΦΙΑ: Σε 11 δόσεις η πληρωμή του – Έως 30 Απριλίου η καταβολή της α’ δόσης Αλλαγές στον τρόπο καταβολής του ΕΝΦΙΑ αλλά και στον χρόνο υποβολής των Ε9 προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή. Επιπλέον προβλέπεται πλήρης απαλλαγή από τον φόρο στα ακίνητα τα οποία επλήγησαν από φυσικές καταστροφές. Οι νέες ρυθμίσεις δίνουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ σε 11 δόσεις αρχής γενομένης από τις 30 Απριλί.....(22/02/2024)   περισσότερα »

Ίδρυση Αγροτικών Τμημάτων στα Επιμελητήρια &Σύσταση Ηλεκτρονικού Μητρώου Αγροτών (21/02/2024)
Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: "AgriFood Exports 360° - 2024" (20/02/2024)
Παράταση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης (20/02/2024)
JobDay Αφετηρία – Λευκάδα (19/02/2024)
Εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» (19/02/2024)
Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον Δήμαρχο κ. Βεργίνη (16/02/2024)
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με την – Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού κα Ελένη Παπαναστασάτου

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με την – Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού κα Ελένη Παπαναστασάτου Τη Δευτέρα 29/1/2024 επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Λευκάδας, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη, η κα Ελένη Παπαναστασάτου, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού. Σε άριστο κλίμα συνεργασίας, η κα Παπαναστασάτου συζήτησε με τον Πρόεδρο σημαντικά θέματα που.....(30/01/2024)   περισσότερα »

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας, Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Τεχνικών Επαγγελμάτων κ. Ζουριδάκη Ευτύχιο

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας,  Φυσικών Πόρων,  Ενέργειας και Τεχνικών Επαγγελμάτων κ. Ζουριδάκη  Ευτύχιο  Σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε  σε θερμό κλίμα συνάντηση εργασίας  του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση  με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας,  Φυσικών Πόρων,  Ενέργειας και Τεχνικών Επαγγελμάτων κ. Ζουριδάκη  Ευτύχιο, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας......(25/01/2024)   περισσότερα »

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

        ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ   Με μεγάλη επιτυχία, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό, εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου IONIAN BLUE η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Στην κυριολεκτικά κατάμεστη από κόσμο, με την παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού κόσμου, εκπροσώπους  φορέων, εκπροσώπους του επιχειρηματικού, εμπορικού και επαγγελματικού κλάδου, μέλη, συνε.....(17/01/2024)   περισσότερα »

Εθιμοτυπική συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Δουβίτσα Αντώνιο

  Σε κλίμα εγκαρδιότητας πραγματοποιήθηκε το πρωί της  Πέμπτης 11 Ιανουαρίου η συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση  με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κο Αντώνιο Δουβίτσα.   Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης  είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη για το έργο του Επιμελητηρίου  καθώς και να συζητήσει για κοινές δράσεις στο μέλλον.   Από την πλευρά του ο κύριος Δουβίτσας τόνισε ότι η Αντιπεριφέρεια Λευκάδα.....(12/01/2024)   περισσότερα »

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Τρεπεκλή (10/01/2024)
Στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης (24/12/2023)
Επιμελητήριο Λευκάδας – Νέα προσφορά αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες (20/12/2023)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ 7Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΚ (30/11/2023)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΕΠΙΧΙΕΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ (30/11/2023)
Συμμετοχή Επιμελητηρίου Λευκάδας στο 6ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρηματιών των Ευρωεπιμελητηρίων (16/11/2023)
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ