ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
 
ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Δύο Διεθνείς Διαγωνισμοί Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς & Ελαιολάδου στη Detrop Boutique 2-4 Απριλίου 2022
Νέα έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας στο Αννόβερο. Έμφαση στην ψηφιοποίηση των ΜμΕ | 17 με 19 Μαρτίου 2020.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΜΑΡΤΙΟΣ
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
Detrop Boutique 22-24/2/2020
 
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Επιμελητήριο χρηματοδοτεί και συνδιοργανώνει με τη ΦΙΛΠΑ το 52ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ στη Λευκάδα

Το Επιμελητήριο χρηματοδοτεί και συνδιοργανώνει με τη ΦΙΛΠΑ το 52ο  ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ στη Λευκάδα 26-27-28/09/2024.....(16/04/2024)   περισσότερα »

Η διευκρινιστική εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τη βραχυχρόνια μίσθωση

Η διευκρινιστική εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για τη βραχυχρόνια μίσθωση Διευκρινίσεις σχετικά με τη φορολογική μεταχείριση των ακινήτων σε βραχυχρόνια μίσθωση, που αρχίζουν από 1.1.2024 και εφεξής, παρέχει η ΑΑΔΕ. Με Εγκύκλιο του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, αποσαφηνίζονται τόσο γενικά θέματα όσο και ειδικότερες περιπτώσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης. Σχετικά με το τέλος Ανθεκτικότητας στη Κλιματική Κρίση (ΤΑΚΚ)καταβάλλεται τόσο από τα φυσικά πρόσωπα έως δύο ακίνητα όσο και από τα νομικά πρόσωπα.....(15/04/2024)   περισσότερα »

Υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Σχολείο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών για το Τουρισμό και την Εστίαση από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Το Επιμελητήριο Λευκάδας υλοποίησε με μεγάληεπιτυχία το 4ο  Σχολείο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών για το Τουρισμό και την Εστίαση 12 & 13 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου. Η θεματολογία των ομιλιών και των εργαστηρίων αφορούσαν επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο των καταλυμάτων και της εστίασης. Καταξιωμένοι εκπαιδευτές/εισηγητές, μετέδωσαν τις γνώσεις τους σε περισσότερους από 100 συμμετέχοντες. Η θεματολογία των ενοτήτων αφορούσε σύγχρονα ζητήματα για το χώρο του Του.....(15/04/2024)   περισσότερα »

Η Λευκάδα στο περιοδικό ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

Η Λευκάδα στο περιοδικό ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής Με δισέλιδη διαφημιστική καταχώρηση και έχοντας ως τίτλο «Το Πάσχα στη Λευκάδα» το Επιμελητήριο Λευκάδας συνεχίζει να επενδύει στην τουριστική προβολή του νομού στοχευμένα και μεθοδικά. Το αφιέρωμα  θα φιλοξενείται στον πολυτελή τουριστικό οδηγό “Διακοπές” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 14/04/2024 με “Το Βήμα της Κυριακής”. Εκτενές αφιέρωμα θα βρείτε και στο site  του περιοδικού https://www.diakopes.gr/empeiries/51-logoi-gia-na-vios.....(11/04/2024)   περισσότερα »

Σήμερα στις 19:00 στην εκπομπή 7ΧΕπτά, στο Ionian TV και στο Corfu Channel ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης (09/04/2024)
ΕΚΘΕΣΗ Δ.Ε ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2023 (05/04/2024)
4o Σχολείο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών για το Τουρισμό και την Εστίαση 12 & 13 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (03/04/2024)
"Καταδυτικό Πάρκο αποκτά η Λευκάδα"- Στο Ιonian Channel ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης (28/03/2024)
Ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω» (27/03/2024)
ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (27/03/2024)
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Mε γοργούς ρυθμούς η δημιουργία καταδυτικών πάρκων στη Λευκάδα και στο Μεγανήσι

Mε γοργούς ρυθμούς η δημιουργία καταδυτικών πάρκων στη Λευκάδα και στο Μεγανήσι Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη, επισκέφτηκε τo Επιμελητήριο Λευκάδας xθες 4/4/2024 ο διδάκτωρ Θαλάσσιας Βιολογίας, πρώην διευθυντής Ερευνών στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών(ΕΛ.ΚΕ.Θ.E) και νυν επιστημονικός υπεύθυνος του Τεχνοβλαστού A.R.I.A., Δρ. Κώστας Ντούνας με σκοπό την παρουσίαση δυνατότητων ανάπτυξης καταδυτικών  πάρκων στη Λευκάδα. Στους σκοπούς της Εται.....(05/04/2024)   περισσότερα »

Ημερίδα πληροφόρησης « Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη σύνδεση επιχειρήσεων με υποψήφιους εργαζόμενους».

Την ευκαιρία να ενημερωθούν ως προς την ανεύρεση του κατάλληλου προσωπικού, τις διαδικασίες και τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν, εφόσον επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη λύση της πλατφόρμας https://www.ogram.co/gr/el/  είχαν την προηγούμενη εβδομάδα τα μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η εισήγηση του κ. Κωνσταντίνου Ματσουρδέλη, ο οποίος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τη μεθοδολογία εύρεσης των εργαζομένων και αναπτύχθηκε μία πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική σ.....(01/04/2024)   περισσότερα »

Επίσκεψη Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ - ενέργειες διασύνδεσης με την εκπαιδευτική κοινότητα

Στα πλαίσια των δράσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας που αφορούν ενέργειες διασύνδεσης με την εκπαιδευτική κοινότητα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με την Διευθύντρια του ΕΠΑΛ κ.Γκρίτζα, στις εγκαταστάσεις του Επαγγελματικού Λυκείου. Ο φορέας μας συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα Μαθητείας Μεταλυκειακού έτους 2023-2024, συμβάλλοντας στην επιτυχή υλοποίηση του θεσμού, συνδέοντας τους μαθητευόμενους με τις επιχειρήσεις και προσφέ.....(01/04/2024)   περισσότερα »

Επιμελητήριο Λευκάδας : Πρωτοβουλία για τη σήμανση ονομασίας προέλευσης και γεωγραφικής ένδειξης Θεσμικό πλαίσιο προστασίας του Λαδοκούλουρου Λευκάδας

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας  το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σωτήρη Σκιαδαρέση και εκπροσώπων αρτοποιών – μεταποίησης με κύριο στόχο να θιχτούν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δευτερογενής  τομέας της περιοχής μας.   Ειδικότερα ανταλλάχθηκαν απόψεις και διατυπώθηκαν θέσεις που αφορούν τα προϊόντα ονομασίας προέλευσης αλλά και προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης (ΠΟΠ και ΠΓΕ). Κατόπιν της επο.....(29/03/2024)   περισσότερα »

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη με την Διοίκηση της ΔΥΠΑ (14/03/2024)
Συνάντηση εργασίας Επιμελητηρίου Λευκάδας, Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και Δήμου Μεγανησίου με στόχο την εκπόνηση μελέτης για τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου στο Μεγανήσι (13/03/2024)
Ο κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης ομόφωνα εξελέγη Αντιπρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (08/03/2024)
Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με την – Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού κα Ελένη Παπαναστασάτου (30/01/2024)
Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας, Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Τεχνικών Επαγγελμάτων κ. Ζουριδάκη Ευτύχιο (25/01/2024)
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (17/01/2024)
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ