ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
 
ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Δύο Διεθνείς Διαγωνισμοί Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς & Ελαιολάδου στη Detrop Boutique 2-4 Απριλίου 2022
Νέα έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας στο Αννόβερο. Έμφαση στην ψηφιοποίηση των ΜμΕ | 17 με 19 Μαρτίου 2020.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΜΑΡΤΙΟΣ
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
Detrop Boutique 22-24/2/2020
 
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παράταση της διασύνδεσης POS - ταμειακών μηχανών

Παράταση της διασύνδεσης POS - ταμειακών μηχανών Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Την παράταση για 1+1 μήνα αποφάσισε η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και της ΑΑΔΕ, προκειμένου να ολοκληρωθεί χωρίς τεχνικά προβλήματα το μεγάλο έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές. Η απόφαση αυτή ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα αιτήματα της ίδιας της αγοράς παρόχων POS και ταμειακών μηχανών όσο.....(29/02/2024)   περισσότερα »

Ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Ανακαινίζω - Νοικιάζω»

Ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Ανακαινίζω - Νοικιάζω» Προ των πυλών βρίσκεται το πρόγραμμα «Ανακαινίζω- Νοικιάζω», που υπολογίζεται ότι θα αφορά περίπου 12.500 κατοικίες και με το οποίο οι ιδιοκτήτες θα λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση για τις εργασίες ανακαίνισης αφότου αναρτούν ηλεκτρονικά το μισθωτήριο συμβόλαιο διάρκειας τουλάχιστον 3 ετών. Συγκεκριμένα, στο «Ανακαινίζω - Νοικιάζω», συμμετέχουν ιδιοκτήτες ή επικαρπωτές ακινήτων με χρήση κατοικίας για ένα ακίνητό τους με χρήση κατοικίας, εφ.....(29/02/2024)   περισσότερα »

Στα 44,81 εκατ. η απορροφητικότητα για το ΕΣΠΑ 2014-2020 για τη Λευκάδα

Στην κοπή πιτας και στο Δ.Σ. της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων συμμετείχε την Δευτέρα 26/2/2024 ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης. Ο Πρόεδρος δήλωσε το εξής: "Στα 44,81 εκατ. η απορροφητικότητα για το ΕΣΠΑ 2014-2020 για τη Λευκάδα!Κατά τo Δ.Σ. της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης μας παρουσιάστηκαν τα στατιστικά στοιχεία της Προγραμματικής περιόδου 2014-2020 από τη Διευθύντρια της Διαχειριστικής κ.Μ. Πετροπούλου.Συγκρεκριμενα η Λευκάδα έχει α.....(28/02/2024)   περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Κ. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ "ΑGORA"

Με εκπροσώπους του Συλλόγου εστίασης και αναψυχής Λευκάδας "Agora", συναντήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουάριου 2024, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας, ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, οι επαγγελματίες της εστίασης επικεντρώθηκαν στα θέματα που αφορούν τον κλάδο τους ενόψει της τουριστικής περιόδου. Από την πλευρά του o Πρόεδρος δήλωσε ότι το Επιμελητήριο Λευκάδας θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις δίκαιες επιδιώξεις του κλάδου τη.....(27/02/2024)   περισσότερα »

Νέος κύκλος χρηματοδότησης μέσω voucher για αγορά και διασύνδεση POS (27/02/2024)
Διεθνής Διαγωνισμός Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας το Μάιο 2024. (27/02/2024)
Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» (22/02/2024)
Συνάντηση του Προέδρου κ Σκιαδαρέση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Δ. Καιρίδη (22/02/2024)
ΥΠΕΘΟ – ΑΑΔΕ: Υποχρεωτική η προσυμπλήρωση εσόδων - εξόδων κατά την υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ από 1.1.2024 (22/02/2024)
ΕΝΦΙΑ: Σε 11 δόσεις η πληρωμή του – Έως 30 Απριλίου η καταβολή της α’ δόσης (22/02/2024)
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με την – Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού κα Ελένη Παπαναστασάτου

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με την – Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού κα Ελένη Παπαναστασάτου Τη Δευτέρα 29/1/2024 επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Λευκάδας, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη, η κα Ελένη Παπαναστασάτου, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού. Σε άριστο κλίμα συνεργασίας, η κα Παπαναστασάτου συζήτησε με τον Πρόεδρο σημαντικά θέματα που.....(30/01/2024)   περισσότερα »

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας, Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Τεχνικών Επαγγελμάτων κ. Ζουριδάκη Ευτύχιο

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας,  Φυσικών Πόρων,  Ενέργειας και Τεχνικών Επαγγελμάτων κ. Ζουριδάκη  Ευτύχιο  Σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε  σε θερμό κλίμα συνάντηση εργασίας  του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση  με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Βιομηχανίας,  Φυσικών Πόρων,  Ενέργειας και Τεχνικών Επαγγελμάτων κ. Ζουριδάκη  Ευτύχιο, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας......(25/01/2024)   περισσότερα »

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

        ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ   Με μεγάλη επιτυχία, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό, εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου IONIAN BLUE η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Στην κυριολεκτικά κατάμεστη από κόσμο, με την παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού κόσμου, εκπροσώπους  φορέων, εκπροσώπους του επιχειρηματικού, εμπορικού και επαγγελματικού κλάδου, μέλη, συνε.....(17/01/2024)   περισσότερα »

Εθιμοτυπική συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Δουβίτσα Αντώνιο

  Σε κλίμα εγκαρδιότητας πραγματοποιήθηκε το πρωί της  Πέμπτης 11 Ιανουαρίου η συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση  με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κο Αντώνιο Δουβίτσα.   Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης  είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη για το έργο του Επιμελητηρίου  καθώς και να συζητήσει για κοινές δράσεις στο μέλλον.   Από την πλευρά του ο κύριος Δουβίτσας τόνισε ότι η Αντιπεριφέρεια Λευκάδα.....(12/01/2024)   περισσότερα »

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Τρεπεκλή (10/01/2024)
Στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης (24/12/2023)
Επιμελητήριο Λευκάδας – Νέα προσφορά αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες (20/12/2023)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ 7Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΚ (30/11/2023)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΕΠΙΧΙΕΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ (30/11/2023)
Συμμετοχή Επιμελητηρίου Λευκάδας στο 6ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρηματιών των Ευρωεπιμελητηρίων (16/11/2023)
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ