ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις & οργανισμούς με αντικείμενο τον πολιτιστικό τουρισμό
05/03/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

826b_XLcop_F26718.jpg

 

To Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις- μέλη του και σχετικούς οργανισμούς  που έχουν  αντικείμενο τον πολιτιστικό τουρισμό,  ότι υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης μαθητών, προκειμένου να συμπληρώσουν τον κύκλο σπουδών τους.

Συγκεκριμένα,  ο  Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) συμμετέχει ως εταίρος στην υλοποίηση του διακρατικού προγράμματος με τίτλο JointQualificationinthefieldofCulturalTourism (CULTVET)”,  ενταγμένο στο Erasmus+ KA3- StrategicPartnerships.

Το CulTVET στοχεύει να συμβάλει στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα μέσω της ανάπτυξης ενός κοινού Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Στα πλαίσια του έργου και με σκοπό να αναπτύξει τις δεξιότητες των νέων που ενδιαφέρονται να εργαστούν στο πεδίο του πολιτιστικού τουρισμού διοργανώθηκε  ένα εξειδικευμένο διεθνές σεμινάριο κοινών προσόντων στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Ο σκοπός του σεμιναρίου ήταν  η  ανάπτυξη  των  δεξιοτήτων  των επαγγελματιών του πολιτιστικού τουρισμού και να τους ενισχύσει για τον σχεδιασμό, την προώθηση, την υλοποίηση και την αξιολόγηση εκδηλώσεων  βασισμένων στον πολιτιστικό τουρισμό.

Ο κύκλος μαθημάτων ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα γίνεται η αναζήτηση επιχειρήσεων ή οργανισμών για την πραγματοποίηση 300 ωρών πρακτικής άσκησης στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Δεδομένου της παρούσας κατάστασης με την πανδημία του Covid-19, η πρακτική θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με απαιτούμενη γλώσσα τα αγγλικά.

Δεν υπάρχει κάποιο κόστος για τις επιχειρήσεις & τους οργανισμούς.

Οι επιχειρήσεις-μέλη και οι οργανισμοί που έχουν αντικείμενο τον πολιτιστικό τουρισμό αν επιθυμούν να διαθέσουν θέσεις για την πρακτική άσκηση, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο Λευκάδας στο τηλέφωνο 2645022384 και e-mail info.lefkadachamber@gmail.com, μέχρι την Τετάρτη  10 Μαρτίου 2021.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ