ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
 
ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Δύο Διεθνείς Διαγωνισμοί Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς & Ελαιολάδου στη Detrop Boutique 2-4 Απριλίου 2022
Νέα έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας στο Αννόβερο. Έμφαση στην ψηφιοποίηση των ΜμΕ | 17 με 19 Μαρτίου 2020.
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΜΑΡΤΙΟΣ
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
Detrop Boutique 22-24/2/2020
 
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κατάπλους Κρουαζιερόπλοιου «Seabourn Encore» στο λιμάνι του Νυδρίου

Κατάπλους Κρουαζιερόπλοιου «Seabourn Encore» στο λιμάνι του Νυδρίου  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι το Κρουαζιερόπλοιο «Seabourn Encore » θα αγκυροβολήσει στο Νυδρί την Δευτέρα 17/06/2024 και ώρα 8.00, και θα αποπλεύσει την 17.00 της ίδιας ημέρας.  Περίπου 300  επιβάτες θα επισκεφθούν την πόλη, το μοναστήρι και θα περιηγηθούν  στα γύρω νησιά της Λευκάδας. Έχουμε την δυνατότητα να προβάλλουμε τον τόπο μας με στόχο την προσέγγιση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών και  κρουαζι.....(17/06/2024)   περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΣΤΕΡΙΑ

Ενημέρωση σχετικά με τη Λισέρια απο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λευκάδας, Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε απο το συνημμένο .....(13/06/2024)   περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Λευκάδας στην 88η ΔΕΘ – Δωρεάν παροχή περιπτέρου στα μέλη του – Αιτήσεις έως 2/7/2024

  Το Επιμελητήριο Λευκάδας στην 88η ΔΕΘ – Δωρεάν παροχή περιπτέρου στα μέλη του – Αιτήσεις έως 2/7/2024   Στο πλαίσιο των πολυεπίπεδων δράσεών του για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας το Επιμελητήριο Λευκάδας θα δώσει για ακόμη μια χρονιά δυναμικό «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν φέτος τα νέα τεχνολογικά μέσα, η καινοτομία και η βιώσιμη ανάπτυξη. Στη φετινή, 88η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 202.....(07/06/2024)   περισσότερα »

Έναρξη λειτουργίας του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ) του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα»

Έναρξη λειτουργίας του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ) του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» Ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας του Ταμείο Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ) του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» σε συνέχεια της υπογραφής των 12 επιχειρησιακών συμφωνιών μεταξύ της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και των συνεργαζόμενων εμπορικών τραπεζών. Στο πλαίσιο του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ, προϋπολογισμού 500 εκατ. ευρώ, αναμένεται ότι θα διατεθούν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις δάνεια ύψους 2,.....(05/06/2024)   περισσότερα »

Προκήρυξη της Δράσης ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ – Γ’ ΚΥΚΛΟΣ (05/06/2024)
Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων 25-45 ετών, με επιχορήγηση έως 6.132 ευρώ για κάθε θέση εργασίας (05/06/2024)
Παράταση συμφωνίας προς αποφυγή χρεώσεων για τη μουσική σε επιχειρήσεις (03/06/2024)
Υλοποιήθηκε η ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο Επιμελητήριο Λευκάδας (30/05/2024)
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΥΘΜΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (28/05/2024)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΙΟΥ 2024 (27/05/2024)
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης στην ευρεία σύσκεψη εργασίας με την Υπουργό Τουρισμού κα Κεφαλογιάννη στην Κέρκυρα

  Tα προβλήματα και τις προκλήσεις του τουριστικού κλάδου έθεσαν οι φορείς των Ιονίων Νήσων στην ευρεία σύσκεψη εργασίας με την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, που έλαβε χώρα στην Κέρκυρα την Τετάρτη 29/5/2024. Κατά τη διάρκεια καταγράφηκαν θέματα ανταγωνισμού, υποδομών, και ειδικών μορφών τουρισμού. Τέθηκαν ζητήματα γενικά και ειδικά που απασχολούν σήμερα τον τουριστικό κλάδο, συζητήθηκαν προκλήσεις και προοπτικές παρεμβάσεων νομοθετικών, λειτουργικών, και άλλων προκειμένου να σ.....(01/06/2024)   περισσότερα »

Συναντήσεις με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της ΝΔ κ.Γ. Αυτιά και κ. Μ.Αγγελόπουλο είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Σ. Σκιαδαρέσης.

Συναντήσεις με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της ΝΔ κ.Γ. Αυτιά και κ. Μ.Αγγελόπουλο είχε χθες και σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Σ. Σκιαδαρέσης. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την ευρωπαϊκή πολιτική.Οι αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου καθορίζουν την πολιτικη των κυβερνήσεων σε θέματα επιχειρηματικότητας, απασχόλησης και οικονομίας.Θελουμε να έχουμε φωνή ως εκπρόσωποι της επιχειρηματικότητας και να ακούγονται τα αιτήματα μας.....(15/05/2024)   περισσότερα »

Επιμελητήριο Λευκάδας: Προσφορά αγάπης & αλληλεγγύης εν όψει του Πάσχα

Το Επιμελητήριο Λευκάδας,  πιστό στη δέσμευση του για διαρκή προσφορά και προς την κοινωνία, βρίσκεται και αυτό το Πάσχα, δίπλα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, προσφέροντας στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας & Ιθάκης σημαντική ποσότητα νωπών πουλερικών.   Σε μία ελάχιστη πράξη προσφοράς και αγάπης, ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης  Σωτήρης και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του φορέα επισκέφτηκαν το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο και παρέδωσαν τα είδη, θέλοντας να δείξουν έ.....(30/04/2024)   περισσότερα »

Mε γοργούς ρυθμούς η δημιουργία καταδυτικών πάρκων στη Λευκάδα και στο Μεγανήσι

Mε γοργούς ρυθμούς η δημιουργία καταδυτικών πάρκων στη Λευκάδα και στο Μεγανήσι Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη, επισκέφτηκε τo Επιμελητήριο Λευκάδας xθες 4/4/2024 ο διδάκτωρ Θαλάσσιας Βιολογίας, πρώην διευθυντής Ερευνών στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών(ΕΛ.ΚΕ.Θ.E) και νυν επιστημονικός υπεύθυνος του Τεχνοβλαστού A.R.I.A., Δρ. Κώστας Ντούνας με σκοπό την παρουσίαση δυνατότητων ανάπτυξης καταδυτικών  πάρκων στη Λευκάδα. Στους σκοπούς της Εται.....(05/04/2024)   περισσότερα »

Ημερίδα πληροφόρησης « Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη σύνδεση επιχειρήσεων με υποψήφιους εργαζόμενους». (01/04/2024)
Επίσκεψη Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ - ενέργειες διασύνδεσης με την εκπαιδευτική κοινότητα (01/04/2024)
Επιμελητήριο Λευκάδας : Πρωτοβουλία για τη σήμανση ονομασίας προέλευσης και γεωγραφικής ένδειξης Θεσμικό πλαίσιο προστασίας του Λαδοκούλουρου Λευκάδας (29/03/2024)
Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη με την Διοίκηση της ΔΥΠΑ (14/03/2024)
Συνάντηση εργασίας Επιμελητηρίου Λευκάδας, Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και Δήμου Μεγανησίου με στόχο την εκπόνηση μελέτης για τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου στο Μεγανήσι (13/03/2024)
Ο κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης ομόφωνα εξελέγη Αντιπρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (08/03/2024)
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ