ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη με την Διοίκηση της ΔΥΠΑ
14/03/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

logo_dypa_final_F-1986928117.jpg 

Μία πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε χθες 13/3/2024  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης

με τον Διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, την Υποδιοικήτρια κα Γιάννα Χορμόβα και την προϊσταμένη Δ/νσης ασφάλισης και κοινωνικών πολιτικών κα Γλυκερία Τερζή.

Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η ενίσχυση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ, οι τρόποι ένταξης περισσότερων  παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και προβλήματα που προκύπτουν ανάμεσα στις επιχειρήσεις και στους ωφελούμενους. Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίστηκε όπως πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον εκδήλωση στο Επιμελητήριο Λευκάδας, με σκοπό  να ενημερωθούν εκτενώς οι ενδιαφερόμενες τουριστικές επιχειρήσεις για το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την, με κάθε τρόπο, διεκδίκηση και προώθηση θέσεων εργασίας στην περιφερειακή ενότητα Λευκάδας.

Τέλος, ο Πρόεδρος ζήτησε την περαιτέρω ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, καθώς και τον σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων που αφενός, απομειώνουν την ανεργία και αφετέρου, βοηθούν τους ωφελούμενους στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

 

 

                                                                                         Για το  Δ.Σ

                                                                                        Ο Πρόεδρος

                                                                                 Σκιαδαρέσης Σ. Σωτήριος

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ