ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με την – Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού κα Ελένη Παπαναστασάτου
29/01/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με την Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού κα Ελένη Παπαναστασάτου

Τη Δευτέρα 29/1/2024 επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Λευκάδας, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη, η κα Ελένη Παπαναστασάτου, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού.

Σε άριστο κλίμα συνεργασίας, η κα Παπαναστασάτου συζήτησε με τον Πρόεδρο σημαντικά θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και τα αναγκαία αναπτυξιακά έργα που αφορούν την ΠΕ Λευκάδας και διαπιστώθηκε σημαντική σύγκλιση θέσεων και προσεγγίσεων.

Τέθηκε ένα κοινό πλαίσιο συνεχούς συνεργασίας μεταξύ των φορέων,  με στόχο τη δημιουργία πρωτοβουλιών, για την υλοποίηση συντονισμένων ενεργειών και δράσεων όπως,  η υποστήριξη επιμορφωτικών προγραμμάτων για την παραγωγή καταρτισμένου προσωπικού , η επίλυση χρόνιων προβλημάτων της τοπικής επιχειρηματικότητας, θεμάτων που  σχετίζονται με την τουριστική και αγροτική οικονομία και συζητήθηκε  επίσης  η δυνατότητα οργάνωσης κοινών δράσεων, για την ενίσχυση των σχέσεων και αξιοποίηση του απόδημου Ελληνισμού στον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν τη θεσμοθέτηση τέτοιων συναντήσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα για σκοπούς αλληλοενημέρωσης για θέματα που αφορούν την οικονομία, τις επιχειρήσεις και το κοινωνικό σύνολο.

                                                                                               ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

422596409_912044753848028_5650076539207517285_n(1)_F2039861307.jpg

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ