ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
15/01/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

A_78_F-683144435.JPG 

 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό, εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου IONIAN BLUE η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Στην κυριολεκτικά κατάμεστη από κόσμο, με την παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού κόσμου, εκπροσώπους  φορέων, εκπροσώπους του επιχειρηματικού, εμπορικού και επαγγελματικού κλάδου, μέλη, συνεργάτες & φίλους του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του φορέα.

 

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς, ο Περιφερειάρχης κ. Τρεπεκλής,  ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Βεργίνης, ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Κατωπόδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δουβίτσας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ζουριδάκης  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αρματάς, ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης κ. Σκληρός, ο Αντιδήμαρχος Καλάμου κ. Γιαννιώτης, οι πρώην Δήμαρχοι κ Καλός και κ. Αραβανής, ο πολιτευτής κ. Παπαχρήστος, Εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, τον Μητροπολίτη Λευκάδας εκπροσώπησε ο πάτερ Αθανάσιος Κοσμάς, Εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Συλλόγων.

 

Ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης στον χαιρετισμό του μετέφερε τις ευχές από το Δ.Σ. και ακολούθως, αναφέρθηκε αναλυτικά στις ανταποδοτικές  υπηρεσίες του Επιμελητηρίου καθώς και στις συνολικές ενέργειες που πραγματοποιούνται από το φορέα μας για  την προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων του νησιού μας. Το Επιμελητήριο Λευκάδας συμμετέχει στη Διεθνή έκθεση Θεσ/κης, δημιούργησε σε συνεργασία με την Marketing Greece βίντεο και φωτογραφίες ώστε να διενεργεί δράσεις τουριστικής προβολής μέσω social media και διαφημιστικές τουριστικές καταχωρήσεις σε έντυπα σε Ελλάδα και εξωτερικό με επαγγελματικό υλικό. Στόχος είναι να ανοίγουμε νέες τουριστικές αγορές και να συμβάλουμε στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.

Ο κ. Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε εκτενώς στην άμεση δημιουργία καταδυτικού πάρκου στο νησί μας. Παρουσίασε σε όλους τους παρευρισκόμενους τη μελέτη για την επιλογή του σημείου όπου υπέδειξε η ομάδα μελέτης του έργου καθώς και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα για τη πόντιση του σκάφους. Πρόκειται για  μια  πρωτοβουλία του φορέα και αποτελεί προσωπικό στοίχημα του κ. Σκιαδαρέση καθώς επιδιώκει να υλοποιηθεί άμεσα, με στόχο το καλοκαίρι, ώστε να έχει τεράστιο τουριστικό αντίκτυπο στο νησί.  Η αγορά του σκάφους και η νέα μελέτη για την πόντισή του θα γίνει με αποκλειστική χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και φλουριά για τους τυχερούς με πλούσια δώρα, ενώ η βραδιά έκλεισε με φαγητό, ποτό, μουσική, χορό, και συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων.

 

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους δωροθέτες : κ. Λιβιτσάνο Ιωάννη, Β’ Αντιπρόεδρο,  για ένα τριήμερο στη Κεφαλονιά, κ. Γαζή Διονύσιο, Μέλος της Δ.Ε. και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικ. Δωματίων Λευκάδας για ένα τριήμερο στη Ρόδο,  τον κ. Σκληρό Ευστάθιο –μέλος της Δ.Ε., για ένα δείπνο στο εστιατόριο Συμπόσιο(στο Νυδρί) το κ. Κάτσο Δημήτρη για ένα δείπνο στο εστιατόριο «Μαζί» και τον κ. Φούντα, Διευθυντή του ΙONIONBLUE,  για ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι, ένα γεύμα και ένα SPA στο IONION BLUE.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Σ. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ TOY ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE  https://www.youtube.com/watch?v=-rd5YPXbgNk

 

1_F-133604882.JPG

 A_59_F-1613053428.JPG

 A_23new_F-1660160643.JPG

 

A_13new_F890888552.JPG

A_34_F699257385.JPG

2_F665175726.JPG

A_54_F525676078.JPG

 A_49_F-1866432047.JPG

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ