ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας υλοποιεί και την φετινή χρονιά διαφορετικές καμπάνιες τουριστικής προβολής μέσω των social media
29/06/2023
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

3d-render-social-media-icon-collection_F-477396981.jpg

 

Σε συνέχεια της δράσης του Επιμελητηρίου Λευκάδας με το πακέτο προβολής σε οθόνες προαστιακού, ο φορέας υλοποιεί και την φετινή χρονιά διαφορετικές καμπάνιες τουριστικής προβολής μέσω των social media.

Η διαδικτυακή καμπάνια διενεργείται στις χώρες Ελλάδα, Ιταλία-Ρώμη, Γερμανία-Μόναχο και Αυστρία-Βιέννη, Βουλγαρία-Σόφια, Ουγγαρία-Βουδαπέστη, Ρουμανία-Βουκουρέστι, σε ηλικίες 23-60. 

Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου είναι ένα θέμα που απασχολεί όλα τα χρόνια την Διοίκηση του Επιμελητηρίου  και ήδη προς την κατεύθυνση αυτή έχουν αναληφθεί συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Αποκτά ιδιαίτερη σημασία η στοχευμένη προβολή και η προώθηση της γνησιότητας, αλλά και του πλούτου των εμπειριών, που απλώνονται στις τέσσερις εποχές του χρόνου και σε όλους τους τομείς της τουριστικής δραστηριότητας του νησιού μας διεθνώς.

Προσδοκούμε στην επιτυχημένη έκβαση αυτών των ενεργειών με κύριο στόχο την προσέλκυση όλο και περισσότερων επισκεπτών προκειμένου να βιώσουν την φιλοξενία, έτσι όπως προσφέρεται από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του τουρισμού.

                                                                                                                                                                                                             O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ