ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας κ. Βεργίνης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδας
14/12/2023
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

111_F-2011676421.jpg 

 

Με τη παρουσία του νέου Δημάρχου κ. Βεργίνη, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 το τελευταίο για την φετινή χρονιά Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Ο κ. Βεργίνης ανέλυσε τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και άκουσε με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις της Διοίκησης αναφορικά με τους τομείς  συνεργασίας  μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, όπως είχαν αποτυπωθεί και στην συνάντηση τους κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Βεργίνης τόνισε ότι θέλει το Επιμελητήριο Λευκάδας στο πλευρό του ως πολύτιμο και αξιόπιστο συνομιλητή, ώστε να χαραχθεί και να εφαρμοστεί μια συγκεκριμένη στρατηγική ανάταξης του επιχειρείν.  Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είναι επιβεβλημένη η συνεργασία,  καθώς πρέπει να αξιοποιούνται προς όφελος της Λευκάδας οι θεσμικοί φορείς και ιδιαίτερα το Επιμελητήριο που εκπροσωπεί πάνω από 4.000 επιχειρήσεις και διαθέτει τεχνογνωσία. Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε αλλά και να αναπτύξουμε το τουριστικό μας προϊόν θα πρέπει να δουλέψουμε συλλογικά και άμεσα!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

2222_F921765766.jpg


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ