ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας.
31/01/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

technikos-asfaleias-476x238_F-1998693821.jpg

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του ότι η διαδικασία υλοποίησης νέων τμημάτων που θα πραγματοποιηθούν το  2024 συνεχίζεται σύμφωνα με τις καταληκτικές ημερομηνίες.

Λαμβάνοντας υπόψη την ισχύουσα νομοθεσία (εγκύκλιος 2776-15/1/2024), κάθε εργοδότης που απασχολεί προσωπικό οφείλει να έχει Τεχνικό Ασφαλείας στην επιχείρησή του.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας δίνει τη δυνατότητα, σε όσους εργοδότες επιθυμούν, να επιμορφωθούν και να ασκούν οι ίδιοι τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους. Διαφορετικά είναι απαραίτητο να προσλάβουν εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολούν προσωπικό.

 Χρόνος υλοποίησης

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται τα παρακάτω διαστήματα:

  • Απρίλιος-Ιούνιος, Οκτώβριος-Δεκέμβριος  για τις επιχειρήσεις εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που ανήκουν στη χαμηλή επικινδυνότητα (Γ' κατηγορία) & για τις επιχειρήσεις μεταποίησης και κατασκευών που ανήκουν στη μεσαία επικινδυνότητα (Β' κατηγορία).

Οι εργοδότες που επιθυμούν να ασκούν οι ίδιοι τα καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας στην επιχείρησή τους καλούνται να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά το συντομότερο, προκειμένου να συμπεριληφθούν στα επόμενα τμήματα, βάσει των διαδικασιών που ορίζει το Υπουργείο Εργασίας (υποβολή τουλάχιστον 60 ημέρες πριν τη διοργάνωσή τους). 

Όσοι έχουν ήδη υποβάλει δικαιολογητικά θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που θα λάβουν από το Επιμελητήριο

 Απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής:

Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να υποβάλλει τα εξής:

  1. συμπληρωμένη αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου(επισυνάπτεται)

  2. πτυχίο/δίπλωμα/απολυτήριο λυκείου τεχνικής ειδικότητας (αφορά μόνο τη β' κατηγορία)

προκειμένου να συμπεριληφθεί στα εκπαιδευτικά προγράμματα του 2024.

Κατηγορίες και Κόστος Συμμετοχής

  • 70 € | Επιχειρήσεις των κλάδων παροχής υπηρεσιών και εμπορίου που ανήκουν στη χαμηλή επικινδυνότητα, Γ’ κατηγορία (διάρκεια 10 ώρες σε 2 ημέρες).
  • 130 € | Επιχειρήσεις των κλάδων μεταποίησης και κατασκευής που ανήκουν στη μεσαία επικινδυνότητα, Β’ κατηγορία (διάρκεια 35 ώρες σε 7 ημέρες).

Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται με την αποστολή τους μέσω email στο enimerosi.lefkadachamber@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στοΕπιμελητήριο στο τηλέφωνο 2645022686, υπεύθυνη κα Λάζαρη

 Σας υπενθυμίζουμε ότι η αίτηση δεν αποτελεί αποδεικτικό απαλλαγής από την υποχρέωση να τηρεί η επιχείρηση εξωτερικό τεχνικό ασφαλείας για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό, υποχρέωση που αίρεται μόνο από τη στιγμή που θα επιμορφωθεί ο εργοδότης. 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AITISI_F-783649720.pdf

 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ