ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

#JobDay -Συναντήσεις επιχειρηματιών με υποψηφίους που αναζητούν εργασία.
08/02/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

#JobDay Αφετηρία – Λευκάδα

Αναζητάς εργασία;

Σε περιμένουμε για την κατάλληλη προετοιμασία!

Έλα με το βιογραφικό σου για συνέντευξη! 

To Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα και το Δημόσιο ΣΑΕΚ Λευκάδας (πρώην ΔΙΕΚ), διοργανώνει το #JobDay Αφετηρία – Λευκάδα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 από τις 10:00 έως τις 15:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

 

Το #JobDayΑφετηρία – Λευκάδα απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας στην τοπική κοινωνία της Λευκάδας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας στην τοπική κοινωνία της Λευκάδας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού.Ακολουθεί το πρόγραμμα:

·         10:00-11:00, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας:
Πώς επιλέγουμε τον καταλληλότερο υποψήφιο σε μια συνέντευξη

·         11:00-12:00, Δημήτρης Ρήγας, διευθυντής Δημόσιου ΙΕΚ Λευκάδας:
Βιογραφικό σημείωμα – Συνέντευξη επιλογής προσωπικού

·         12:00-13:00, Ευθυμία-Ηλέκτρα Μιχαηλίδου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, και Μαρία Τριάντου, καθηγήτρια φιλόλογος: Λήψη επαγγελματικής απόφασης. Στόχευση, σχεδιασμός, επίτευξη στόχου.

·         13:00-14:00, ΧρήστοςΠαπαρούνης, Μanager at Energy Media Group: Soft skills vs hard skills

·         14:00-15:00, Δημήτρης Σκλαβενίτης, προγραμματιστής, ιδιοκτήτης Interface Team: Ψηφιακό personal branding & social media

Παράλληλα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες από την ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας. Οι εκπρόσωποί τους θα διεξαγάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους.  Πιο συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν συνεντεύξεις για ανοιχτές θέσεις εργασίας από τις εξής εταιρίες: ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ARGO VILLAS, LEFKADIO SUITES, ACS, BLUEMOMENTS ΜΑΝΑGEMENT, ΑΡΜΑΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, PALM TREES HOTEL, MILLEFIORI ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ - CVU ΙΚΕ, ΙT ENERGY.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – Λευκάδα, μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-lefkadaστην αντίστοιχη φόρμα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.  

 

 

 

 Stigmiotypoothonis2024-02-08132551_F534385816.jpg

 

skiadaresis_Postfinal_F-1750193126.jpg

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ