ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον Δήμαρχο κ. Βεργίνη
16/02/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

unnamed_F-1881232871.jpg 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σ. Σκιαδαρέσης  είχε στις 14/2/2024 συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Ξ. Βεργίνη. Πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των δύο με κύριο μέλημα την άμεση συνεργασία του Δήμου και του Επιμελητηρίου προς όφελος της επιχειρηματικότητας του τόπου μας.

Επικεντρώθηκαν στη δημιουργία  του καταδυτικού πάρκου καθώς και στις ενέργειες που θα κάνουν από κοινού το προσεχές διάστημα. 

Αναφέρθηκαν στην προσπάθεια του Προέδρου κ. Σκιαδαρέση τα τελευταία χρόνια για τη δημιουργία στην Λευκάδα νέας αναπτυξιακής εταιρείας με στόχο τη διαχείριση των προγραμμάτων Leader του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζουμε ότι η αναπτυξιακή εταιρεία της Λευκάδας έχει κλείσει εδώ και πολλά χρόνια και ως εκ τούτου τα προγράμματα Leader για τo νησί μας τα έχει αναλάβει η εταιρεία ΑΝΙΟΝ από την Κέρκυρα.  

Ο Δήμαρχος  συμφώνησε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τον διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβει προσωπικά το συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών για την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος, άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Βεργίνης  μπορεί να βοηθήσει στην οριστική λύση καθώς διαθέτει τη γνώση αλλά υπήρξε και πρωτεργάτης στην δημιουργία των  επιδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων Leader στην Ελλάδα.

Ο κ. Σ. Σκιαδαρέσης ενημέρωσε τον κ. Βεργίνη για τις ενέργειες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια για την παραλία του Αϊ Γιάννη αλλά και την  συνεργασία του Επιμελητηρίου από το 2014 με το ΕΛΚΕΘΕ όπου θα μπορούσε να συνεισφέρει στην επίλυση του προβλήματος χωρίς περιττά κόστη και χρονικές καθυστερήσεις.

Συμφώνησαν στο αμέσως προσεχές διάστημα να συναντηθούν εκ νέου καθώς υπάρχουν αρκετά θέματα της Επιχειρηματικότητας που σχετίζονται με την Δήμο και θα πρέπει να αναδειχθούν. 

                                                                                               

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ