ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: ''AgriFood Exports 360° - 2024''
20/02/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

images_F997902644.jpg

 

Το «Agrifood Exports 360ο» είναι το μοναδικό εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων και διεξάγεται για 5η συνεχή χρονιά από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά». Απευθύνεται σε έως και 30 στελέχη αγροδιατροφικών επιχειρήσεων που ήδη έχουν εξαγωγική δραστηριότητα ή προετοιμάζονται να ξεκινήσουν. Οι εισηγητές είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες, επιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ (Πανεπιστήμιο Rutgers, New Jersey). Το «Agrifood Exports 360°» έχει διάρκεια 66 ωρών και υλοποιείται μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Cultivate» του οργανισμού. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένο από την ACTA και περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν μεταξύ άλλων, τις προϊοντικές και τεχνολογικές απαιτήσεις των εξαγωγών, τις στρατηγικές marketing, την έρευνα αγοράς, την προσέγγιση πελατών, αλλά και τις διαδικαστικές απαιτήσεις της εξαγωγικής διαδικασίας που τίθενται από τις διεθνείς αγορές.

 

Παρακαλούμε βρείτε συνημμένα:

  • την πρότασή για συνεργασία στο πλαίσιο του «Agrifood Exports 360°», είτε μέσα από την εγγραφή στελεχών είτε μέσα από χορηγία υποτροφιών
  • ένα σύντομο ενημερωτικό για τον οργανισμό και τη δράση.

 

Μέσω του «Agrifood Exports 360°» έχουν υποστηριχθεί, μέχρι και σήμερα, περισσότερα από 100 στελέχη επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου με πολλές επιτυχημένες ιστορίες και διακρίσεις.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
NGNG_Pager_GR_sh_F-1760959502.pdf
NéaGeorgíaNéaGeniá_AgrifoodExports360_2024_ProtasiSynergasias_F1802230253.pdf

 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ