ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο Άγιος Βασίλης ταξιδεύει στην Κεντρική Αγορά Λευκάδας το Σάββατο το πρωί και μοιράζει δώρα!
Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών όμως, παραμονές Πρωτοχρονιάς θα αφήσει για λίγο το θρόνο του στο Lefko Χωριό και θα ταξιδέψει μαζί με τους βοηθούς του, το Σάββατο το πρωί 30/12 στις 12:00
28/12/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

IMG_1012_F28579.JPG

Ο Άγιος Βασίλης ταξιδεύει στην Κεντρική Αγορά Λευκάδας το Σάββατο το πρωί και μοιράζει δώρα!

To Lefko Χωριό του Επιμελητηρίου Λευκάδας στην παραλία έχει ανοίξει τις πόρτες του με την εν πλω έλευση του Άγιου Βασίλη!

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών όμως,  παραμονές  Πρωτοχρονιάς  θα αφήσει για λίγο το θρόνο του στο Lefko Χωριό και θα ταξιδέψει μαζί με τους βοηθούς του, το Σάββατο το πρωί 30/12 στις 12:00,  στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας, και θα συνοδεύεται από τα ξωτικά, τον Ρούντολφ, και τους άλλους Χριστουγεννιάτικους συμπρωταγωνιστές. Τα δώρα έχουν ήδη φορτωθεί στο έλκηθρο.

Γεμάτος καλοσύνη, αγάπη και ένα μεγάλο χαμόγελο θα μοιράσει πολλά παιχνίδια, γλυκά και χαρά στους μικρούς μας φίλους και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

Το έλκηθρο θα έχει αφετηρία  τον Άγιο Μηνά, θα διασχίσει κατά μήκος την κεντρική αγορά   και θα επιστρέψει τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι του, στο Lefko Χωριό στην παραλία Λευκάδας.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 30/12 μαζί με τα παιδιά σας,  σε αυτή την εστία γιορτινής διάθεσης και διασκέδασης, να αποχαιρετήσουμε μαζί τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε το ελπιδοφόρο 2018.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

IMG_0963_F28830.JPG

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ