ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εφορία: Καλοκαιρινές εξορμήσεις στις τουριστικές περιοχές
Εφορία: Καλοκαιρινές εξορμήσεις στις τουριστικές περιοχές
27/04/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Πρόσκληση σε εφοριακούς να επανδρώσουν τις Υπηρεσίες Ελέγχων για το Καλοκαίρι για περισσότερες ελέγχους το Καλοκαίρι

Με Έγγραφό της η ΑΑΔΕ ζητά από τους εφοριακούς να ενισχύσουν τις  Δ.Ο.Υ. και την Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.  για τη διενέργεια επιτόπιων ελέγχων.

Οι έλεγχοι θα αφορούν  εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων, της τήρησης των βιβλίων και της έκδοσης των φορολογικών στοιχείων, όσο και για την καταγραφή πληροφοριών για τη συμπεριφορά των φορολογουμένων, οι οποίες καταχωρούνται και αξιοποιούνται για τη διενέργεια περαιτέρω ενεργειών της Φορολογικής Διοίκησης, με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό της αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης για φορολογούμενους που ασκούν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή διακινούν αγαθά.

Οι ως άνω έλεγχοι θα διενεργούνται σε ημερήσια βάση, συμπεριλαμβανομένων των αργιών, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες.

Η πρόσκληση αφορά τις Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας, Σύρου, Θήρας, Πάρου, Νάξου, Μυκόνου, Κώ, Ρόδου και Πολυγύρου και τις Υπηρεσίες Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων  ΑΤΤΙΚΗΣ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Ειδικά για τις Υπηρεσίες Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Αττικής και Θεσσαλονίκης οι έλεγχοι θα διενεργούνται είτε εντός της χωρικής αρμοδιότητας των ως άνω υπηρεσιών είτε  εκτός έδρας έως δύο τριήμερα μηνιαίως.

Καλούνται, λοιπόν,  οι Εφοριακοί υπάλληλοι που ανήκουν οργανικά στην ΑΑΔΕ, να υποβάλουν δήλωση στην οποία θα διατυπώνουν την προτίμησή τους (το υπόδειγμα αίτησης δήλωσης προτίμησης μπορείτε να δείτε εδώμέχρι την Παρασκευή 04/05/2018, δηλώνοντας τουλάχιστον δύο (2) εκ των προαναφερομένων Δ.Ο.Υ./Υ.Ε.Δ.Δ.Ε., στο FAX 2103375058 ή 2103375049.

Για την τελική επιλογή θα ληφθούν υπόψη οι υπηρεσιακές ανάγκες και η αριθμητική δύναμη του προσωπικού των υπηρεσιών προέλευσης των υποψηφίων. Τονίζεται ότι οι υποβληθείσες δηλώσεις προτίμησης δεν είναι δεσμευτικές για την υπηρεσία.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ