ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
24/05/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Εν όψει της διοργάνωσης του «5ου Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας», που θα λάβει χώρα στις  14 και 15 Ιουλίου 2018 στην Πλατεία Μαρκά, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στις εκδηλώσεις  γαστρονομίας.

Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης και την προετοιμασία του διαφημιστικού υλικού, σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή μέχρι τις 4 Ιουνίου. Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που επισυνάπτεται ή να την προμηθευτείτε από τα γραφεία του φορέα (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος – πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας).

H αίτηση μαζί με το λογότυπο σε υψηλή ανάλυση της συμμετέχουσας επιχείρησης θα πρέπει να αποσταλούν στο email: enimerosi.lefkadachamber@gmal.com

Τέλος, οι επιχειρήσεις-εστιατόρια που δραστηριοποιούνται στη πόλη της Λευκάδας και επιθυμούν να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας (κέρασμα επισκεπτών) θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να προμηθευτούν το ειδικό ενημερωτικό σήμα που θα αναρτηθεί στις επιχειρήσεις τους.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στο λιμάνι του Νυδριού και  της Βασιλικής. Στις εκδηλώσεις αυτές θα υπάρξει αποκλειστικά κέρασμα των επισκεπτών κι όχι έκθεση παραδοσιακών προϊόντων. Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με το Επιμελητήριο, για να δηλώσουν  το ενδιαφέρον τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 26450 22686 κα Λάζαρη Πανωραία.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Deltio_Symmetochis_Paragogon_5o_Festival_Lefkaditikis_Gastronomias_2018_F15095.pdf

 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ