ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ευχαριστήρια Επιστολή Συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας
Ευχαριστήρια Επιστολή Συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας
20/07/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Θέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή Συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Είναι τιμή όλων μας που το 5 ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας είχε Πρωταγωνιστές Εσάς! Καταφέρατε και αναδείξατε, με τον πλέον δυναμικό τρόπο, τα ανταγωνιστικά παραγόμενα προϊόντα και τις ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες που η επιχειρηματική μας κοινότητα έχει στη δυναμική της! 
Καταφέραμε ενωμένοι να καθιερώσουμε το Φεστιβάλ Γαστρονομίας ως τον Επιχειρηματικό Θεσμό που εξέλιπε από το τοπικό κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι!

Η ενίσχυση, στήριξη και ανάδειξη της τοπικής παραγωγής προϊόντων και η διασύνδεσή τους με τη « Βαριά Βιομηχανία» του τουρισμού, ποτέ πριν δεν ήταν τόσο ψηλά στις προτεραιότητες του Επιμελητηρίου όσο την τελευταία εξαετία.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και προσωπικά, νιώθω τη βαθύτατη ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και συμμετοχή σας στο απαιτητικό αυτό εγχείρημα! 
Η ομολογούμενη αυτή επιτυχία, που οφείλεται στη δική σας παρουσία & στήριξη, μας γεμίζει με πολλαπλή ευθύνη.  Αφενός να αξιοποιήσουμε την πείρα από τυχόν παραλείψεις, βελτιώνοντας συνεχώς το Φεστιβάλ Μας.  Αφετέρου να συνεχίσουμε μαζί ανάλογες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη στην εγχώρια και διεθνή αγορά των πλεονεκτημάτων του Νομού μας.
Μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να διασφαλίσουμε ένα υγιέστερο επιχειρηματικό-οικονομικό περιβάλλον για τον Νομό!   

Με τιμή, 
Σκιαδαρέσης Σ. Σωτήριος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ