ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης στην τηλεδιάσκεψη με θέμα «Μαζί με τους ευρωβουλευτές κάνουμε zoom στην ατζέντα της Ευρώπης»
09/04/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Eikona1_F1080.jpg 

 

Ο κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης  στην τηλεδιάσκεψη με θέμα «Μαζί με τους ευρωβουλευτές κάνουμε zoom στην ατζέντα της Ευρώπης»

Στην συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε την Παρασκευή 8/4 ο Γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής Ν.Δ. κ. Γιώργος Στεργίου και ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας κ. Μπάφας, με προσκεκλημένους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της χώρας,   συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης, με στόχο να αναδειχθούν σημαντικά θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν οι νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στο διεθνές εμπόριο από την εκλογή Biden και το Brexit και πώς αυτές επηρεάζουν τους Έλληνες παραγωγούς, εμπόρους αλλά και καταναλωτές, καθώς επίσης και η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Ε.Ε. Access2Markets που αφορά κυρίως εξωστρεφείς μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Την εναρκτήρια αυτή συνάντηση προλόγισε ο επικεφαλής της Κ.Ο. των Ευρωβουλευτών και Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ενώ χαιρέτισε ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ κ. Γιάννης Μπρατάκος. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Ευρωβουλευτές κ. Κύρτσος και κα Σπυράκη.

Ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης κατά την τοποθέτηση του ζήτησε η αποπληρωμή την επόμενη ημέρα των συσσωρευμένων χρεών των επαγγελματιών να γίνει με  πάνω από 120 δόσεις.  

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ