ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση με τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Τρεπεκλή
10/01/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Fotografia_F-51363967.jpg 

Χθες 9 Ιανουαρίου 2024, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη κ. Τρεπεκλή στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του για συνάντηση εργασίας.

Κατά τη διάρκεια, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού και ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε ακόμη μια φορά την σταθερή βούληση του για στενή και δημιουργική συνεργασία με τα Επιμελητήρια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας  κ. Σκιαδαρέσης  αναφέρθηκε  στις προσπάθειες και το έργο των Επιμελητηρίων που αποσκοπούν στην ενίσχυση των επαγγελματιών και διαβεβαίωσε την νέα Περιφερειακή αρχή ότι η Διοίκηση του φορέα είναι εδώ για συνέργειες και ενότητα σε όλους τους τομείς. 

Ο κ. Σκιαδαρέσης ανέφερε στον κ. Τρεπεκλή ότι δεν εχει προκηρυχθεί κανένα πρόγραμμα για αναβάθμιση των Επιμελητηρίων Ιονίων Νήσων τα τελευταία χρόνια, όπως έχει γίνει σε όλες τις άλλες περιφέρειες.

Ο Πρόεδρος συζήτησε εκτενώς με το Περιφερειάρχη το μείζον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από τη μη πληρωμή των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020 και δεσμεύτηκε για την άμεση αποπληρωμή όλων των αιτημάτων μόλις καταβληθούν τα χρήματα από το Υπουργείο στη Περιφέρεια.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο αίτημα του κ. Σκιαδαρέση για την ανάγκη προκήρυξης από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων νέου προγράμματος για την αναβάθμιση των υφιστάμενων καταλυμάτων, δεδομένου ότι δεν έχει προκηρυχθεί αντίστοιχη δράση τα τελευταία 12 χρόνια. Ο κ. Τρεπεκλής συμφώνησε με το δίκαιο του αιτήματος.

Τέλος, ο κ. Τρεπεκλής ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση ενημέρωσε τον Πρόεδρο ότι θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση της κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Λευκάδας το Σάββατο 13/1/2024 στο Ionian Blue.

                                                                                                  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ