ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με Προέδρους Επιμελητηρίων Ιονίων Νήσων
Μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Ιουνίου, συνάντηση στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.
10/07/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

KERKYRASYNANTISIMEPERIFEREIARCHI_F10435.jpgΜετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Ιουνίου, συνάντηση στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα. Στη συνάντηση παρευρεθήκαν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου κ. Γαργαλέας και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Σιμάτης.

Η συνάντηση αποσκοπούσε στο συντονισμό των ενεργειών που συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη που είχε  προηγηθεί στις 8 Ιουνίου,  στο  Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), από τον  κ. Γαλιατσάτο και τον κ. Σκιαδαρέση με στόχο τις προοπτικές αξιοποίησης των δυνατοτήτων του ΕΤΕΑΝ για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η σύσταση της ομάδας εργασίας σχετικά με την δημιουργία του Ταμείου Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων που θα έχει ως στόχο την χορήγηση μικροδανείων και εγγυητικών επιστολών στις μικρές επιχειρήσεις. Στην ομάδα εργασίας θα υπάρχουν εκπρόσωποι από την Περιφέρεια καθώς και οι Πρόεδροι από τα 4 Επιμελητήρια  της Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Σκιαδαρέσης Σωτήρης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ