ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
28/01/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος-Δωρεάν δοκιμή εργαλείου για τις ΜΜΕ

Όπως μας ενημέρωσε το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), δίνει την ευκαιρία και προσκαλεί Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της πράσινης οικονομίας να δοκιμάσουν το «Εργαλείο Υπηρεσιών Υποστήριξης» (Service Support Tool) με την τεχνική υποστήριξη του προσωπικού του ΕΚΕΤΑ. Το Εργαλείο Υπηρεσιών Υποστήριξης έχει σχεδιαστεί ως Εργαλείο Πληροφορικής που διαδραματίζει το ρόλο του Συστήματος Υποστήριξης Αποφάσεων, προκειμένου να βοηθήσει τις ΜΜΕ, που σχεδιάζουν ή συμμετέχουν ήδη σε καινοτόμες λύσεις στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης, κατευθύνοντάς τες σε κατάλληλες μορφές χρηματοδοτικών πόρων. Η δοκιμή του Εργαλείου Υπηρεσιών Υποστήριξης είναι δωρεάν και συνίσταται στη συμπλήρωση μίας απλής διαδικτυακής (on line) έρευνας στην αγγλική γλώσσα. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στη δοκιμή θα λάβουν μια έκθεση με τη μορφή συμβουλών μαζί με τα συνοπτικά τελικά αποτελέσματα σε πίνακες και διαγράμματα, τα οποία θα καθορίσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησής τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης, μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση ketikidis@lignite.gr (υπόψη κου Κετικίδη). Αιτήσεις υποβάλλονται έως την 27η Ιανουαρίου 2020.

 

Πρόσκληση προς Έλληνες παραγωγούς ελαιών και ελαιολάδου για υποβολή προσφορών στην αλυσίδα καταστημάτων Mega Image της Ρουμανίας

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι μας γνωρίζει ότι ο υπεύθυνος πωλήσεων της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων supermarket Mega Image, (μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize, με 702 καταστήματα σε όλη τη Ρουμανία) κ. Emil Ilin, σε συνέχεια πρόσφατης συνάντησής με το γραφείο ΟΕΥ, ενημέρωσε πως, στην παρούσα φάση, η εταιρία Mega Image εξετάζει προσφορές εταιριών που παράγουν ελιές και ελαιόλαδο, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της εταιρίας για ελληνικά προϊόντα. Οι τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν απ’ ευθείας στον κ. Ilin (eilin@mega-image.ro), το ταχύτερο δυνατό, με μία σύντομη παρουσίαση του προϊόντος τους (brand, τιμή, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πιστοποιήσεις κλπ). Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι παραμένει στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση και πληροφορία,Τηλ: 0040-21-2100748, 2115724, Fax: 0040-21-2119893, E-mail: ecocom-bucharest@mfa.gr .

 

Παρουσίαση του Αμπελογραφικού οδηγού στα πλαίσια του έργου “VineSOS: SOS για τις παραδοσιακές ποικιλίες αμπέλου που απειλούνται με εξαφάνιση"

Παρουσίαση του Αμπελογραφικού οδηγού στα πλαίσια του έργου “VineSOS: SOS για τις παραδοσιακές ποικιλίες αμπέλου που απειλούνται με εξαφάνιση", που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στις 12:00 στην αίθουσα D, του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Γερμανός (εντός ΔΕΘ HELEXPO, Περίπτερο 8, 1ος όροφος). *Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και της παράλληλης λειτουργίας της έκθεσης AGROTICA, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@iee.org.gr ή τηλεφωνικά στο 695 566 6005 ώστε να εξασφαλισθεί η είσοδό σας.

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ